0
Spaghetti med kuller i tomatsauce, kapers og kota

Spaghetti med kuller i tomatsauce, kapers og kota

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

gulerodløg
1 min.
Forbered grøntsagerne

Hak guleroden og løget groft, og overfør til en gryde med 1 spsk. olie pr. person.

Varm gryden op ved middel varme, og steg grøntsagerne ved jævnlig omrøring i ca. 10 min., indtil de bliver gyldne og søde.

kullerfilet uden skind
10 min.
Forbered fisken

Skær fisken i ca. 2x2 cm stykker, og krydr godt med salt.

spaghetti, 50% fuldkorn
15 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

kapersSkagenfood tomatsugo
20 min.
Rør sovsen

Hæld tomatsugoen i gryden sammen med fisken og kapers (drænet for vand), og lad det simre i ca. 3-4 minutter, indtil fisken begynder at flage.

Smag sovsen til med salt og peber.

Kota-ost
25 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener, og anret tomatsovsen henover. Top med brud af kotaosten.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Bonusinfo

Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
562 kcal
Fedt:
18,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,9 g
Kulhydrat:
58,4 g
heraf sukkerarter:
14,6 g
Kostfibre:
6,1 g
Protein:
39,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?