Forvarm ovnen til 140°C varmluft. Pil hvidløget, og riv det på den fine side af et rivejern. Bland rasp, hvidløg, 1/2 spsk. olie pr. person og salt, og læg blandingen på en bageplade med bagepapir på. Spred det godt ud på bagepladen, og bag i ca. 5-10 min., indtil raspen er blevet gylden. Rør rundt i raspen undervejs.
Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.
Skær fisken i stykker på ca. 2x2 cm, og krydr dem godt med salt.
Del broccoli i buketter, og skyl dem i koldt vand. Kom tomater og broccoli i det kogende vand i 30 sek. Overfør efterfølgende begge dele til koldt vand, og gem gryden med kogende vand til spaghettien.
Pil skrællen af tomaterne, når de er kølet af. Vend dem og broccoli i lidt olie, og krydr med salt og peber.
Kog spaghetti som angivet på pakken.
Pil løget, og hak det fint.
Knæk ægget i en skål, og pisk det godt sammen.
Kom den kogte spaghetti i en pande eller gryde sammen med æggemassen og det hakkede løg. Varm op ved middellav varme under konstant omrøring, indtil ægget begynder at blive fast og danner en creme om spaghettien. Tilsæt fisken, og vend forsigtigt rundt, indtil fisken begynder at flage.
Smag spaghettien til med salt og peber.
Fordel spaghettien i dybe tallerkener, og anret tomater og broccoli henover. Top med raspen.
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Spaghetti:
Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Kundekommentarer ()