
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Sæt vand over til pasta.
1. steg kødet i olivenolie i en dyb pande. Steg ved hej varme, så kødet bruner og bliver gennemtilberedt. Ca. 3-5 min. Krydr med salt og peber og tag kædet af panden.
2. Riv imens squash, pil hvidløg og snit det i tynde skiver. Kom mere olie på anden og sauter begge dele. Ca. 1 min.
3. Tilsæt passatta og fløde, krydr med peber og lad saucen simre.
4. Kom spaghetti en en gryde eller dyb pand med kogende, saltet vand og kog den al dente. Ca. 10 min. Afdryp den men gem lidt kogevand.
5. Vend spaghetti i saucen sammen med kødet og lad det simre med i 2-3 min. Spæd med kogevand.
6.Snit imens kålen, skær æblerne i både. Vend begge dele med lidt olivenolie og eddike.
7. Anret pasta i dybe tallerkner. Servér straks med kålsalat til.
Kommentarer og forslag til opskriften