Start med at sætte en stor gryde godt saltet vand over at koge til pasta.
Kom kødet op i en skål, og rør det sammen med krydderblandingen og lidt salt. Form små kødboller, og steg dem på en godt varm pande i en smule olivenolie i 3-4 min. i alt. Kom så tomatsauce på, og lad retten simre i 3-4 min.
Kog spaghettien al dente, når vandet bulderkoger. Se kogetid på pakken, eller smag dig frem. Kom gerne lidt pastavand over i tomatsaucen, og lad det koge med.
Anret spaghetti i en dyb tallerken med sauce og kødboller ovenpå. Kom blade af basilikum og revet ost ovenpå. Servér gnavegrønt på siden.
Velbekomme!
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Spaghetti:
Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Kundekommentarer ()