0
Spaghetti og kødboller med gnavegrønt
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket grisekøditaliensk kødbollekrydderitomatpassata
1 min.
Lav kødboller og sauce

Start med at sætte en stor gryde godt saltet vand over at koge til pasta.

Kom kødet op i en skål, og rør det sammen med krydderblandingen og lidt salt. Form små kødboller, og steg dem på en godt varm pande i en smule olivenolie i 3-4 min. i alt. Kom så tomatsauce på, og lad retten simre i 3-4 min.

spaghetti, 50% fuldkorn
5 min.
Kog spaghettien

Kog spaghettien al dente, når vandet bulderkoger. Se kogetid på pakken, eller smag dig frem. Kom gerne lidt pastavand over i tomatsaucen, og lad det koge med.

parmigiano reggiano (Parmesan)basilikumstave af gulerødder og glaskål
20 min.
Anretning

Anret spaghetti i en dyb tallerken med sauce og kødboller ovenpå. Kom blade af basilikum og revet ost ovenpå. Servér gnavegrønt på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?