0

Spansk kartoffeltortilla med chorizo, timian og porrer (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl bagekartoflerne, rens porrerne og snit dem begge i tynde skiver. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 4 min. Tilsæt så porrer og kog yderligere 3 min. Skær imens chorizoen i små tern og rist dem let på panden. Hæld vandet fra grøntsagerne og kom dem i en smurt springform. Lad dem dampe af og vend chorizotern og plukket timian i. Pisk æg, salt og peber godt sammen, hæld massen over grøntsagerne og tryk det hele let sammen. Bag tortillaen ved 175 grader i 20-30 min. til den er gyldenbrun i kanterne og fast ved tryk. Skær tortillaen i lagkagestykker og server til fx kylling stegt på ben, kødboller i tomatsauce eller som del af et tapasbord.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?