0
Spansk tortilla de patatas med spidskål og persille

Spansk tortilla de patatas med spidskål og persille

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Spansk
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Tortilla de patatas er et fancy spansk ord for æggekage med kartofler :-) Her peppet op med en fantastisk krydret salame ventrizina piccante fra Italien. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rød peberfrugthvidløgbredbladet persillespidskål
1 min.
Forberedelse:

Skær løg, hvidløg og peberfrugt ud i små tern, gerne så små som 3 x 3 mm. 

Pluk persillen, og hak den fint. Vend den snittede kål og persille sammen med lidt salt, peber og et par spiseskefulde god olivenolie.

rød peberfrugtzittauerløghvidløgæg
5 min.
Tortilla:

Slå æggene ud i en skål, pisk dem sammen, og smag til med salt og peber. 

Varm en god passende pande (der kan tåle at komme i ovnen) op, og kom lidt smør og olie på. 

Kom løg, hvidløg og peberfrugt på panden, og steg til det lige netop tager let farve. Vend derefter de kogte kartofler med på panden i et par minutter, og krydr med salt og peber.

Kom derefter æggemassen på, og lad den sætte sig i bunden i et par min. Sæt panden i en 225 grader forvarmet ovn i ca. 6-8 min., til tortillaen hæver flot op og er næsten gennembagt. 

Kom kål og persille ovenpå tortillaen, og bag den i yderligere 4-5 min., til kålen falder let sammen.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?