Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft.
Rør krydderiblandingen, fiskesaucen og 1/2 spsk. flormelis pr. person i en stor skål.
Vend kødet i marinaden, overfør til et ildfast fad og bag i ca. 20 min., indtil kødet har fået farve og er blevet gennemstegt. Skær kødet over på midten for at tjekke, om det er gennemstegt.
Lad kødet hvile.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i både, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt og oregano. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Hak løget fint, overfør til en stor skål og dæk løgene med eddike.
Snit gulerødderne og kålen i tynde skiver og overfør til løget. Krydr med salt og peber og vend det godt rundt. Tilsæt creme frisken og rør det godt rundt. Smag til med salt og peber.
Skær kødet i tykke skiver og krydr med salt og peber.
Servér kødet med kartoflerne og coleslawen.
Skagenfood Spareribs Rub fra ASA indeholder:
Paprika, hvidløgspulver, løgpulver, paprika flager, røget paprika, cayenne, sort peber, rosa peber
Alle ingredienser er Økologiske
Kommentarer og forslag til opskriften