Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør.
Hak løg og gulerod fint.
Skær kødet i små stykker.
Solsikkekernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Flæk flowersprouts på midten.
Varm panden op ved høj varme.
Når panden er rygende varm, steges kålen på skærefladen i 1 tsk. olie pr. person i ca. 1 min., indtil den har fået godt med farve. Rør rundt i panden, og steg i yderligere 1 min.
Overfør kålen til en skål, og krydr med salt og lidt eddike.
Kom kød, løg og gulerod i en gryde, og varm op ved middelhøj varme. Steg under omrøring i ca. 5 min., indtil grøntsagerne er blevet gyldne.
Tilsæt 1 tsk. hvedemel pr. person, og rør godt rundt i 1 min.
Hæld speltkerner og creme frisk i, og rør rundt indtil væden bliver cremet. Tilsæt evt. vand, hvis det bliver for tykt. Pluk timianbladene i imens.
Smag risottoen til med salt og peber.
Fordel risottoen i dybe tallerkener, og anret kål og kerner henover.
Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.
Kundekommentarer ()