Du kan naturligvis lave disse lækre kyllingelår, knapt så stærke, ved at skrue lidt ned for mængden af sriracha. Servér evt. ekstra sriracha ved siden af, til dem der er fans.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader, varmluft.
Del kyllingelåret i 2 stykker og kom lårene i en frysepose med thai sweet pork krydderi, salt og 1/2 spsk. hvedemel eller kartoffelmel pr. person. Ryst det hele godt, så lårene får både mel og krydderi på sig.
Læg kyllingen på bagepapir og bag den i ca. 30-35 min, til de er sprød og gennemstegt. Vend den gerne undervejs.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Snit kålen fint. Skær blommerne i både (kasser sten). Vend det hele sammen med en smule lys eddike, flydende honning og lidt olivenolie. Anret på et fad.
Bland sriracha sammen med tamari og saft af halvdelen af limene i en stor skål. Smag til med 1-2 tsk. flydende honning.
Hak peanuts.
Pluk salaterne og anret dem på et fad. Skær det sidste lime i skiver.
Vend de helt varme kyllingelår i marinaden og anret dem på salaten sammen med lime. Drys med peanuts.
Servér straks kylling, slaw og kogte ris.
Thai sweet pork krydderi indeholder:
Kundekommentarer ()