0
Spicy fiskeburger
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rør det hakkede fiskekød sammen med salt, peber, finthakket koriander, finthakket chili, presset hvidløg, fintrevet ingefær og æggehvider. Form fiskefarsen til burgerbøffer og vend dem i havregryn. Steg dem på en opvarmet pande i olivenolie (ca. 7 min. på hver side) indtil havregrynene er gyldne.

Dressing: Yoghurten røres med citronsaft, 2 tsk. dild, 2 spsk. purløg, salt og peber og smages til.

Skræl gulerødderne og skær dem i fine stave (evt. med et mandolinjern). Soigner salaten og del den i blade. Skræl avokadoen og skær den i skiver. Pil rødløget og skær det i tynde skiver.

Burgerbollerne lunes og smøres med dressingen på både over- og underbollen. Salaten lægges på bunden sammen med gulerodsstave. På toppen pyntes med avokadoskiver og rødløg.

Nydes sammen med en lækker blandet salat og den bedste samvittighed!

Del

Kommentarer og forslag til opskriften