Rør det hakkede fiskekød sammen med salt, peber, finthakket koriander, finthakket chili, presset hvidløg, fintrevet ingefær og æggehvider. Form fiskefarsen til burgerbøffer og vend dem i havregryn. Steg dem på en opvarmet pande i olivenolie (ca. 7 min. på hver side) indtil havregrynene er gyldne.
Dressing: Yoghurten røres med citronsaft, 2 tsk. dild, 2 spsk. purløg, salt og peber og smages til.
Skræl gulerødderne og skær dem i fine stave (evt. med et mandolinjern). Soigner salaten og del den i blade. Skræl avokadoen og skær den i skiver. Pil rødløget og skær det i tynde skiver.
Burgerbollerne lunes og smøres med dressingen på både over- og underbollen. Salaten lægges på bunden sammen med gulerodsstave. På toppen pyntes med avokadoskiver og rødløg.
Nydes sammen med en lækker blandet salat og den bedste samvittighed!
Kommentarer og forslag til opskriften