0
Spicy kålsalat med teriyaki oksekød og peanuts

Spicy kålsalat med teriyaki oksekød og peanuts

Skagenfood.dk
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Asiatisk
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Retten her er super nem og lækker (synes jeg selv).

Servér ekstra soya og evt. sød chilisauce til, hvis du har. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

jasminrishvidløggulerødderkorianderhakket oksekødTeriyakisauce
1 min.
Ris og kød

Kog ris efter afvisningen på posen. 

Hak hvidløg. Skrub eller skræl gulerødderne, og riv halvdelen groft. Skær resten i skiver, og gem dem til salaten. Hak korianderstilke fint (gem toppen til servering).

Sautér hvidløg, revne gulerødder og korianderstilke i olie på en varm pande, det skal ikke tage farve. Kom kødet på, og steg i alt ca. 8-10 min., til det er gennemstegt. Krydr med salt, sukker og teriyakisauce. 

spidskållimerød chilipeanuts
12 min.
Kålsalat

Snit og hak kål og chili fint. 

Rør en dressing af følgende: saft af 1 lime, 1-2 spsk. lys eddike, 1-2 tsk. sukker og lidt olie (gerne sesamolie). 
Vend kål, skiver af gulerod og chili efter smag sammen med dressingen. 

Hak peanuts.

18 min.
Anretning

Anret kålsalat og stegt kød i dybe tallerkener. Afslut med koriandertoppe og de hakkede peanuts, og servér straks med ris til. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?