Sesamolie og fiskesauce er begge kraftige smagsgivere. Så vær varsom. Smag til, og tilsæt lidt ad gangen.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Riv squashen groft, og sautér den i olie på en varm pande i 1-2 min.
Kom kødet ved, og steg det i ca. 8-12 min., til det er let gyldent.
Snit hvidløg og rødløg fint, kom begge dele med på panden, og steg i yderligere 1-2 min.
Krydr med fint hakket chili, fiskesauce, sesamolie og sukker.
Kom nudlerne i en gryde med kogende, saltet vand, og kog ganske kort. Afdryp og vend evt. nudlerne med lidt olie, så de ikke klistrer.
Skær peberfrugt i slanke både, snit agurken i aflange, tynde skiver, og pluk mynten groft. Vend det med en smule lys eddike, sukker og peber.
Vend forsigtigt kødet med nudlerne, anret med grøntsagerne, og nyd straks.
Kundekommentarer ()