Kog nudlerne som angivet på pakken, og skyl dem efterfølgende i koldt vand, for at fjerne stivelsen.
Soigner det nye løg, og skyl det grundigt sammen med kålen, koriander og citrongræsset.
Hak løget og kålen groft, og snit citrongræsset så fint som muligt.
Hak stilken på korianderen fint, og lad bladene være hele.
Pil hvidløget, og hak det fint.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, hak dem groft, og gem dem til senere.
Varm en stor wok eller gryde op ved høj varme. Steg løg og spidskål i 1 spsk. olie pr. person i flere etaper, så det får godt med farve.
Imens der steges, blandes sweet chili, fiskesauce, lime og æg i en skål.
Tilsæt nudlerne til gryden med kål, og steg yderligere i 1 min. under omrøring. Kom hvidløg, citrongræs og korianderstilke i, og rør 30 sek., før æggemassen hældes i sammen med de ristede mandler. Rør det godt rundt, indtil æggene begynder at sætte sig lidt. Smag retten til med evt. ekstra syre eller salt. Servér straks.
Fordel retten i dybe skåle og top med korianderbladene.
Kundekommentarer ()