0

Spicy tortillawraps med kylling, spidskål, avokado, lime og koriander dressing

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Opskriftstype:
Airfryer
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

flåede og hakkede tomaterrød chilisød paprikakoriandersukker
1 min.
Korianderdressing

Start med koriander dressingen. Blend (eller brug en foodprocessor) de hakkede tomater, rød chili, paprika, frisk koriander og 1/2 tsk. sukker pr. person. Smag til med salt.

kyllingebryststærk paprikasaltolie
5 min.
Forbered kylling

Skær kyllingebryst i mundrette stykker.

Kom kyllingestykkerne i en pose sammen med 1/2 spsk. olie pr. person,  paprika og salt efter smag. Ryst posen godt, så det hele bliver grundigt blandet. Kom de krydrede kyllingestykker over i airfryerkurven, og giv dem ca. 14 min. ved 180 grader. Ryst kurven et par gange undervejs.

spidskålgulerødderavokadolimeTortilla hvede wraps - bløde
15 min.
Grøntsager og tortillas

Snit imens spidskål i fine skiver og gulerødder i tynde stave. Skær avokado ud i fine stykker. Skær lime frugten ud i 8 både.

Varm tortillas i mikroovn eller ovn.

30 min.
Saml wraps

Smør hver varm tortilla med ca. 1 spsk. korianderdressing, og læg herefter spidskål, gulerødder og avokado på. Pres saften af en limebåd henover. Fordel herefter kylling stykkerne på tortillaerne, luk dem let sammen som en tragt, og hæft med en tandstik på midten for at holde sammen på dem.

35 min.
Anretning

Serveres med resten af limebådene og korianderdressingen til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?