Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Blend (eller brug en foodprocessor) de hakkede tomater, rød chili, sød paprika, frisk koriander og 1/2 tsk. sukker pr. pers. Smag til med salt.
Skær kyllingebryst i mundrette stykker.
Kom kyllingestykkerne i en pose sammen med 1/2 spsk. olie pr. pers., stærk paprika og salt efter smag. Ryst posen godt, så det hele bliver grundigt blandet.
Læg de krydrede kyllingestykker i airfryeren, og giv dem ca. 14 min. ved 180 grader. Ryst eller vend kyllingestykkerne et par gange undervejs.
Snit spidskål i fine skiver og gulerødder i tynde stave. Skær avokado i fine stykker og lime frugten ud i 8 både.
Varm tortillas i airfryer, mikroovn eller ovn.
Smør hver varm tortilla med ca. 1 spsk. korianderdressing, og læg herefter spidskål, gulerødder og avokado på. Pres saften af en limebåd henover.
Fordel herefter kyllingestykkerne på tortillaerne, luk dem let sammen som en tragt, og hæft med en tandstik på midten, for at holde sammen på dem.
Servér med resten af limebådene og korianderdressingen til.
Kundekommentarer ()