0

Spidskål i pande med majs, bacon og blommetomater (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær stokken af spidskålen og snit bladene i ½ cm brede strimler. Befri majsene for blade og hår og skær kernerne fri af kolberne med en skarp kniv. Pil løget, snit det i tynde skiver og skær tomaterne i kvarte. Skær baconen i 1 cm brede stykker på tværs af skiverne og rist dem flot gyldne på en tør sauterpande – de skal være gyldne, men ikke knasende! Kom smørret ved og sauter majs og løg med i 2 min. Kom kålen ved, krydr med salt og peber og sauter til grøntsagerne lige er møre, men med et fast bid. Smag til, drys evt. med klippet purløg og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?