Fremgangsmåde:
Skær bunden af et spidskål - skyl bladene og dryp dem tørre i et viskestykke. Skær det grove midterste fra og snit kålen fint. Steg hasselnødder på en tør pande, til skallen tager farve og begynder at falde af. Læg dem i et viskestykke og "rul" skallen af. Der må godt sidde lidt rester af skal. Skyl et stort bundt dild og lad det dryppe af. Skyl blommer og skær i både rundt om stenen. Skær dem evt. lidt tyndere strimler.
Dressing
Bland 4 spsk. æblecidereddike eller æbleeddike med dijonsennep, flydende honning, salt og lidt peber. Rør dernæst ca. 20 cl olivenolie i. Smag den til, den skal være syrlig. Vend spidskål m. dressing, 2/3 af blommer, nødder og dild. Anret på et fad og pynt med blommer og nødder.
Kommentarer og forslag til opskriften