0
Spidskål med blomme, æbledressing og stegte hasselnødder

Spidskål med blomme, æbledressing og stegte hasselnødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:

Skær bunden af et spidskål - skyl bladene og dryp dem tørre i et viskestykke. Skær det grove midterste fra og snit kålen fint. Steg hasselnødder på en tør pande, til skallen tager farve og begynder at falde af. Læg dem i et viskestykke og "rul" skallen af. Der må godt sidde lidt rester af skal. Skyl et stort bundt dild og lad det dryppe af. Skyl blommer og skær i både rundt om stenen. Skær dem evt. lidt tyndere strimler.

Dressing

Bland 4 spsk. æblecidereddike eller æbleeddike med dijonsennep, flydende honning, salt og lidt peber. Rør dernæst ca. 20 cl olivenolie i. Smag den til, den skal være syrlig. Vend spidskål m. dressing, 2/3 af blommer, nødder og dild. Anret på et fad og pynt med blommer og nødder.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?