0
Spidskål med blomme, æbledressing og stegte hasselnødder

Spidskål med blomme, æbledressing og stegte hasselnødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hasselnødder, Soya, Sesam, Gluten, Nødder, Jordnødder, Sennep

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:

Skær bunden af et spidskål - skyl bladene og dryp dem tørre i et viskestykke. Skær det grove midterste fra og snit kålen fint. Steg hasselnødder på en tør pande, til skallen tager farve og begynder at falde af. Læg dem i et viskestykke og "rul" skallen af. Der må godt sidde lidt rester af skal. Skyl et stort bundt dild og lad det dryppe af. Skyl blommer og skær i både rundt om stenen. Skær dem evt. lidt tyndere strimler.

Dressing

Bland 4 spsk. æblecidereddike eller æbleeddike med dijonsennep, flydende honning, salt og lidt peber. Rør dernæst ca. 20 cl olivenolie i. Smag den til, den skal være syrlig. Vend spidskål m. dressing, 2/3 af blommer, nødder og dild. Anret på et fad og pynt med blommer og nødder.

Hvad med også at prøve?

Kæmperejer / Gambas

Huskokken og mange af verdens førende kokke kalder dette en af ​​de bedste (store) rejer i verden - og vi modsiger dem ikke. Vildtfanget fra et beskyttet og bæredygtigt fiskeri i det iskolde og rene hav ud for argentinas kyst! Fantastisk delikat saftighed, smag og struktur der minder om en mellemting mellem rejer og hummer. Så lækkert! Perfekte på grillen her til sommer.

Søkogte Skagen rejer

Vores lækre hele søkogte rejer er fanget i den danske del af Nordsøen lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?