0

Spidskål og ærter på grill med fløde, dild og ristet bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fløde

Fremgangsmåde

Trim spidskålen, flæk den på langs og fjern stokken. Snit kålen i 8 både og læg den i bunden af en smurt alubakke. Bælg ærterne og drys dem henover. Krydr godt med salt og peber, hæld fløden over og dæk løst til med stanniol. Sæt bakken på grillen over indirekte varme, læg låg på og grill i ca. 10 min. til kålen er mør med bid. Skær imens baconen i ½ cm tynde strimler på tværs af skiverne. Rist dem sprøde på en tør pande (eller i endnu en alubakke over direkte varme på grillen) og dryp af på køkkenrulle. Tag stanniolen af kål og ærter, drys med sprød bacon og finthakket dild.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?