0

Spidskålssalat med avokado, sesamfrø og spicy dressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder, Sennep, Sesam

Fremgangsmåde

Kom sukker, chilisauce, sennep, ingefær, salt, vineddike, olivenolie, 2 spsk. vand og et godt kværn peber i foodprocessoren og kør det sammen til en tyk og cremet dressing. Smag til og lad den gerne trække 20 min. Trim kålen og snit den i fine tynde strimler. Befri avokado for skal og sten og skær kødet i små tern. Anret kål og avokado på et fladt fad, dryp dressingen over og drys med sesamfrø og hakket persille. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?