Kom couscousen i en skål, smuldr bouillonterningen i og vend det godt sammen med de tørrede frugter. Overhæld med kogende vand, så det dækker med en centimeter og lad det trække tildækket til al væden er optaget. Løsn couscousen med en gaffel til den er løs og luftig. Befri spidskålen for grove yderblade og stok og snit bladene i helt fine strimler. Skær æblerne i tynde både og løgene i tynde skiver. Halver druerne og hak valnødderne groft. Pisk mayonnaise, 2 spsk. olie, balsamico, dijonsennep, sukker, salt og peber sammen til en lind dressing, smag til og juster evt. konsistensen med lidt vand, hvis den er for tyk. Vend spidskål, æbler og dressing sammen og anret det som en rede på et fladt fad. Fyld reden op med couscousen og top med løgskiver og druer. Drys med valnødder og evt. persille, dryp med lidt olivenolie og server til fisk, kød eller fjerkræ.
Kommentarer og forslag til opskriften