0
Spidskålssalat med jordbær og fennikel

Spidskålssalat med jordbær og fennikel

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del spidskålen i 4 stykker på langs og fjern de yderste blade samt stokken. Snit nu kålen i så fine strimler du kan.

Del fenniklen i kvarter og skær den helt fint - brug gerne lidt af den grønne top (gem evt lidt til pynt)

Kom kål og fennikel i iskold vand i 10 minutter - dræn og tør i en salatslynge.

Bælg ærterne

Skyl og nip jordbær - og skær dem i halve eller i skiver

Rist pinjekerner gyldne på en tør pande - drys med lidt fint salt

Dressing:

Pil og hak hvidløget fint, bland med saften fra 1/2 citron, olivenolie, honning samt salt og sort peber.

Anretning:

Vend kål, fennikel og halvdelen af bærrene sammen med dressing - kom det i en skål - drys med de sidste jordbær, bælgede ærter og pinjekerner og pynt med lidt plukkede fennikeltoppe - riv til sidst lidt af den gule citronskal over salaten.

Pynt evt. med lidt citronmelisse

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?