0

Spidskålssalat med sugar snaps, feta, æble og ristede græskarkerner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Befri kålen for grimme yderblade og stok og snit bladene i tynde strimler. Giv de skyllede sugar snaps et hurtigt opkog i letsaltet vand, køl dem af under koldt vand og del dem i mindre bidder. Trim forårsløget og snit det i tynde skiver. Pisk citronsaft, olie og honning sammen og smag til med salt og peber. Snit æblet i helt fine små tern. Vend kål, sugar snaps, forårsløg og dressing sammen lige inden servering og anret på et fladt fad. Smuldr fetaen over og drys med græskarkerner og æbletern. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?