0

Spinatsalat med appelsiner, peberfrugt, feta og sukkerristede solsikkekerner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens spinaten godt, fjern de grove stilke og slyng vandet af. Skær skallen af appelsinerne og snit ind imellem lamellerne for at befri kødet i fileter. Rens peberfrugten og skær den og løget i fine tynde ringe. Rist solsikkekernerne i 1 spsk. olie til de er let gyldne. Drys 2 spsk. sukker over og lad kernerne karamellisere let. Anret spinaten på et fladt fad og anret appelsinfileterne ovenpå. Top med peberfrugt- og løgringe, smuldr fetaen over og drys med solsikkekerner. Pisk 4 spsk. olie, eddike, salt og peber og smag til med sukker. Dryp dressingen over og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?