0

Spinatsalat med cherrytomater, æg, bacon og forårsløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist baconen sprød og gylden i ovnen eller på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Kog æggene 7 min., køl dem straks af i koldt vand og pil dem forsigtigt. Skyl spinaten grundigt, fjern grove stilke og slyng bladene tørre. Halver tomaterne og snit de trimmede forårsløg i skrå skiver.

Rør sennep og sukker sammen til sukkeret er helt opløst. Kom citronsaft, salt og peber ved og tilsæt olie i en tynd stråle til dressingen er tyk og cremet. Juster evt. konsistensen med lidt vand, hvis ønsket.

Bred spinaten ud på et fladt fad, fordel cherrytomaterne ovenpå og dryp dressingen over. Bræk baconen i bidder, skær æggene i kvarte og anret begge dele ovenpå. Drys med forårsløg og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?