0

Spinatsalat med cherrytomater, bacon, valnødder og varm vinaigrette (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skyl spinaten grundigt, fjern evt. grove stilke og slyng bladene tørre. Halver cherrytomaterne. Rist baconen sprød på en tør pande, hæld 2 spsk. fedt over i en lille gryde og læg ternene på køkkenrulle. Kom eddike, finthakket løg og olie i gryden og kog op. Kom sukkeret ved, lad det simre til sukkeret er opløst og lad det køle af 5 min. Kom spinat, tomater, bacon og grofthakkede valnødder i en skål, hæld den varme dressing over og vend godt rundt. Krydr med lidt salt og peber og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?