0

Spinatsalat med krydrede gulerødder, blodappelsin og oliven (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub gulerødderne og skær dem i mundrette bidder. Knus de tre slags frø groft i en morter og vend dem sammen med gulerødder, olie, salt og peber. Bred det hele ud på en bageplade og bag rødderne møre ved 200 grader i ca. 30 min. - vend i dem undervejs. Tag dem ud af ovnen og køl dem lidt ned. Skær skallen af appelsinerne og snit kødet i tern. Skyl spinaten, fjern de grove stilke og bræk bladene i mindre bidder, hvis nødvendigt. Pres hvidløget, rør det med citronsaft, honning, 3 spsk. olie, salt og peber og smag dressingen til. Bred spinaten ud på et fladt fad, fordel gulerødder og appelsinstykker ovenpå og drys med oliven. Dryp dressingen over lige inden servering og giv til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?