0

Spinatsalat med tomater, peberfrugt, forårsløg, bacon og varm vinaigrette

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skyl spinaten grundigt, fjern grove stilke og dup bladene tørre. Rens peberfrugten og skær den i strimler. Halver tomaterne, fjern blomsten og skær kødet i både. Trim forårsløgene og snit dem i tynde skrå skiver - del dem i en hvid og en grøn bunke. Rist baconen sprød på en lille tør pande. Tag ternene af med en hulske og dryp dem af på køkkenrulle.

Kom eddike, det "hvide" forårsløg og olie på panden og kog det op. Kom sukkeret ved, lad det simre til sukkeret er opløst og lad det så hvile 5 min. Bred spinaten ud på et fladt fad og fordel peberfrugt, tomater, det grønne forårsløg og bacontern ovenpå.

Dryp den varme dressing over og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?