Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne grundigt under vand.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne til de er møre i ca. 10 min. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Pil løget, og hak det fint. Kom det op i en stor skål, og bland med 1/2 spsk. eddike pr. person.
Skræl og skyl gulerødder. Skyl kålet, fjern eventuelt de yderste blade, og skær stokken af. Snit kål og gulerødder i helt tynde strimler/tændstikker, og kom dem i skålen med løg. Skyl estragonen grundigt, og afdryp den for vand. Hak bladene groft, overfør dem til skålen, og bland det godt rundt. Hæld creme frisken i, og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme. Pil kødet i mindre stykker, og steg det i 1 spsk. olie pr. person på begge sider, indtil det får godt med farve.
Servér kødet med kogte kartofler og coleslaw.
Kundekommentarer ()