0
Sprængt oksebryst med ris og cremet grønt
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris, basmati
1 min.
Kog risene

Start med at sætte risene over at koge i en kasserolle efter anvisning på pakken.

sousvide tilberedt oksebryst i tern
5 min.
Lun oksebrystet

Kom oksebrystet op i en gryde, og lun det op stille og roligt under låg i 5-10 min.

citroncherry- eller blommetomatersquashgræsk yoghurt, 10%
10 min.
Cremet grønt

Skær squashen i tern, og halvér tomaterne. Kom grønt og yoghurt op i en skål sammen med lidt citronsaft og et godt skud friskværnet sort peber. Vend rundt, og smag til.

frisk oregano
20 min.
Anretning

Anret ris og kød i en dyb tallerken med cremet grønt på siden. Kom blade af oregano over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?