
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Kog kartoflerne under låg i saltet vand i ca. 15-20 min., til de er møre.
Flæk kyllingebrysterne, tryk dem godt ned i raspen, og steg dem i rigeligt olie på en varm pande i ca. 3-4 min. på hver side. Krydr med salt.
Tip: Vil du have en tykkere panering, kan du kan vende kyllingen i mel og pisket æg, inden du vender den i raspen.
Snit porren groft (skyl dem gerne igen, når de er skåret, der er ofte meget sand i dem).
Sautér porren kort i olivenolie og evt. en smule smør på en varm pande i ca. 2 min. Krydr med salt og peber, og tag dem af.
Varm panden op igen. Flæk salaten, og steg den i olivenolie på den varme pande i ca. 2 min. på hver side. Krydr med salt og peber, og klem lidt citronsaft over den.
Anret salaten med de sauterede porrer og en skive citron, og top med revet parmesan lige inden servering.
Anret sprød kylling med kartofler og lun salat, og nyd straks.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften