0

Sprød radise-æblesalat med cremet dijonnaisedressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Æg, Sennep

Fremgangsmåde

Skær top og bund af radiserne - gem bladene - og snit dem i tynde skiver. Skær æblerne i tynde skiver og del skiverne på midten. Snit forårsløget tyndt og hak nødderne groft. Skyl salaten godt, slyng den tør og bræk bladene i mundrette bidder. Skyl radisebladene grundigt, dup dem tørre og hak dem meget groft. Vend blade og salat sammen, bred det ud på et fladt fad og fordel radiser og æbler ovenpå. Pisk kærnemælk, mayonnaise, sennep, citronsaft, presset hvidløg, honning, estragon, salt og peber sammen til en cremet dressing og smag til. Dryp dressingen over salaten og drys med forårsløg og nødder. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?