0

Sprød radise-spidskål-æblesalat med hasselnødder og cremet dijonnaisedressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær top og bund af radiserne - gem bladene - og snit dem i tynde skiver. Befri kålen for stok og snit bladene i fine strimler. Skær æblerne i tynde skiver og del skiverne på midten. Snit løget tyndt og hak nødderne groft. Skyl radisebladene grundigt, dup dem tørre og hak dem meget groft. Vend blade og spidskål sammen, bred det ud på et fladt fad og fordel radiser og æbler ovenpå. Pisk kærnemælk, mayonnaise, sennep, citronsaft, presset hvidløg, honning, estragon, salt og peber sammen til en cremet dressing og smag til. Dryp dressingen over salaten og drys med løg og nødder. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?