0

Sprød salat af spidskål med ananas, peberfrugt, rosiner og peanutbutter (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim kålen fri for grimme yderblade og stok og skær bladene i fine strimler. Befri ananasen for skal og stok og skær kødet i små tern. Rens peberfrugten, skær den i tynde både og snit løget i tynde skiver. Blend peanutbutter, sesamolie, chili, soja og 2 spsk. citronsaft sammen med ¾ dl vand til en blød og cremet dressing – det kan kræve mere vand afhængigt af peanutbuttertype - og smag til med citron og soja. Vend kål, peberfrugt, løg, ananas, rosiner og dressing sammen, anret og server til fx fisk, fjerkræ eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?