0

Sprød salat med grønne asparges, friske jordbær, gedeost og pinjekerner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Bræk den træede ende af aspargeserne og snit resten i 2 cm lange stykker med et skråt snit. Giv dem et opkog i letsaltet vand til de lige er møre og køl dem straks af under koldt vand. Pisk sennep og honning sammen og tilsæt olie, eddike og revet citronskal. Smag til med salt og peber, vend marinaden med aspargeserne og lad det trække 10 min. Skyl salaten, slyng den tør og bræk den i mundrette stykker. Skær jordbærrene i kvarte og snit forårsløget i tynde skiver. Anret salaten på et fladt fad og fordel aspargeserne ovenpå. Drys jordbær, forårsløg, smuldret gedeost og pinjekerner over og dryp med hyldeblomstsaften. Kværn lidt sort peber henover og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?