0

Sprød spidskål-broccolisalat med karrydressing, rosiner og peanuts (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Æg, Sennep, Jordnødder, Nødder, Sesam

Fremgangsmåde

Befri spidskålen for grove blade, del det i kvarte og fjern stokken. Snit bladene i helt fine strimler og kom dem i en skål. Del broccolien i buketter og snit dem i fine tynde skiver på et rive- eller mandolinjern. Pisk cremefraiche, mayonnaise, sennep, karry og bearnaiseessens sammen til en cremet dressing og smag til med ekstra karry, salt og peber. Vend dressingen i salaten og anret den i en skål. Hak peanutsene groft og drys dem over salaten sammen med rosinerne - ristede bacontern, ristet kokos, halve cherrytomater og/eller hakket hårdkogt æg er også godt - og server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?