Skær baconen i tynde skiver og dernæst i 2 cm brede bidder. Rist dem gyldne og sprøde på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Befri spidskålen for grove blade, del det i kvarte og fjern stokken. Snit bladene i helt fine strimler og bred dem ud på et flot fad. Halver nektarinerne, fjern stenene og skær kødet i både. Snit rødløgstoppen i fine tynde skiver. Pisk cremefraiche, mayonnaise, sød sennep, karry, essens, salt og peber sammen til en cremet dressing og smag til. Dryp dressingen over kålen og drys med nektariner, bacon og løgtop. Server til fisk, kød eller fjerkræ.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften