0
Sprød svinenakke i klassisk karrysovs, med sprødt grønt og nudler

Sprød svinenakke i klassisk karrysovs, med sprødt grønt og nudler

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
klassisk karrysovsSous vide, mør grisenakke
1 min.
Kød

Start med at sætte en fyldt elkedel over at koge, eller fyld en gryde med vand.

Tag kødet ud af posen, og fjern evt. fond. Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt lidt olie.

Pluk kødet ud i grove stykker, og steg dem hårdt på panden i ca. 5 min., til de har taget farve på den ene side og bliver sprøde. Skru lidt ned for panden, og tilsæt karrysovsen. Lad den koge op kort.

nudler
5 min.
Nudler

Kog nudlerne i 4-5 min., til de er møre i en gryde med vandet fra elkedelen eller det vand du har kogt op i gryden. Tilsæt lidt salt til vandet.

rødt æblethai basilikum / holy basilbladselleri
10 min.
Grønt

Vask æble og bladselleri. Skær æble og bladselleri ud i små stykker, og pluk basilikum ud i blade.

Vend basilikum, æbler og bladselleri sammen i en skål.

20 min.
Anretning

Anret nudler i bunden af en dyb tallerken, og kom sovs og kød over. Slut af med at drysse grønt over retten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Thaibasilikum ligner lidt almindelig basilikum i udseende og til dels smag, men den er noget mere spids i bladene. Den smager let sødligt, er krydret med noter af peber. Thaibasilikum er fantastisk smagsgiver i det asiatiske køkken og er nærmest uundværlig i fx thailandske retter med kokosmælk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?