Kog risene efter anvisning på pakken. Lad risene hvile under låg i 10-12 min. Slå dem derefter løse med en gaffel, og vend rosinerne i.
Skær fisken ud i aflange strimler på ca. 1 cm. tykkelse, og krydr med salt og peber.
Panér fisken ved at vende den først i lidt hvedemel, derefter i et sammenpisket æg (har du ikke et æg, kan du bruge lidt mælk eller fløde) og til sidst i raspen, som er blandet med kokosmel.
Skyl og skær gnavegrønt (agurk, tomat og peberfrugt) i passende stykker, og anret evt. i små portionsskåle.
Fritér fiskefingrene i en friture eller en gryde med rigeligt neutral olie. Olien skal være ca. 180 grader varm. Test med en tænd- eller tandstik, at olien bruser omkring den først. Friter i alt 2-3 min., til fisken er gylden og sprød. Kom fiskefingrene på fedtsugende papir, og drys med lidt fint salt.
Fif: fisken kan også steges på en pande i mindre olie hvis du foretrækker det!
Kog imens karrysaucen op i en lille gryde, mens du pisker i den. Juster evt. konsistens med lidt vand eller mælk/fløde. Saucen skal koge igennem et par minutter.
Som vist på billedet.
Kundekommentarer ()