0
Sprøde fishfingers med kokos, ris, rosiner & mild karrysauce samt gnavegrønt

Sprøde fishfingers med kokos, ris, rosiner & mild karrysauce samt gnavegrønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Gluten, Sennep, Selleri, Æg

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
risrosiner
1 min.
Ris

Kog risene efter anvisning på pakken. Lad risene hvile under låg i 10-12 min. Slå dem derefter løse med en gaffel, og vend rosinerne i.

mørksejfilet uden skindraspkokosmel
5 min.
Fisk del 1:

Skær fisken ud i aflange strimler på ca. 1 cm. tykkelse, og krydr med salt og peber.

Panér fisken ved at vende den først i lidt hvedemel, derefter i et sammenpisket æg (har du ikke et æg, kan du bruge lidt mælk eller fløde) og til sidst i raspen, som er blandet med kokosmel.

tomater på stilk, fx cherry, blomme eller cocktailagurkrød peberfrugt
10 min.
Gnavegrønt:

Skyl og skær gnavegrønt (agurk, tomat og peberfrugt) i passende stykker, og anret evt. i små portionsskåle.

mørksejfilet uden skind
15 min.
Fisk del 2:

Fritér fiskefingrene i en friture eller en gryde med rigeligt neutral olie. Olien skal være ca. 180 grader varm. Test med en tænd- eller tandstik, at olien bruser omkring den først. Friter i alt 2-3 min., til fisken er gylden og sprød. Kom fiskefingrene på fedtsugende papir, og drys med lidt fint salt.

Fif: fisken kan også steges på en pande i mindre olie hvis du foretrækker det! 

Skagenfoods karrysauce
18 min.
Karrysovs:

Kog imens karrysaucen op i en lille gryde, mens du pisker i den. Juster evt. konsistens med lidt vand eller mælk/fløde. Saucen skal koge igennem et par minutter.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?