Nulstil dit kodeord



×
×
Sprøde fishfingers med kokos, ris, rosiner & mild karrysauce samt gnavegrønt

Sprøde fishfingers med kokos, ris, rosiner & mild karrysauce samt gnavegrønt

Opskriften er udviklet af:

Jacob Dahl Andersen
LynKassen
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Sommer
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Allergener:

hvede

Fremgangsmåde

  • 1. Kom risene i en sigte, og skyl dem grundigt under rindende koldt vand i 2-3 minutter. Kog 3 dl vand (pr. pose ris) op med ½ tsk. salt. Tilsæt de skyllede og drænede ris, og når vandet igen koger, røres en gang i risene, og der skrues ned, så de netop simrer (på varmeinterval 2-3 stykker). Kog risene under låg i ca. 10-12 minutter, til alt vandet er optaget i risene. Sluk, lad risene hvile under låg i 10-12 minutter, og slå dem derefter løse med en gaffel og vend rosinerne i.

    2. Skær fisken ud i aflange strimler på ca. 1 cm tykkelse og krydr med salt og peber.

    3. Paner fisken ved at vende den, først i lidt hvedemel, derefter i et sammenpisket æg (har du ikke et æg, kan du bruge lidt mælk eller fløde) og til sidst i raspen, som er blandet med kokosmel.

    4. Skyl og skær gnavegrønt (agurk, tomat og peberfrugt) i passende stykker, og anret evt. i små portionsskåle.

    5. Friter fiskefingrene i neutral olie i en friteuse eller en gryde med rigeligt olie. Olien skal være ca. 180 grader varm. Test med en tænd- eller tandstik, at olien bruser omkring den først. Friter i alt 2-3 minutter, til fisken er gylden og sprød. Kom fiskefingrene på fedtsugende papir, og drys med lidt fint salt.

    6. Kog imens karrysaucen op i en lille gryde, mens du pisker i den. Juster evt. konsistens med lidt vand eller mælk/fløde - skal koge igennem et par minutter.

    Anretning: Som vist på billedet.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af LynKassen.
    Prøv LynKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig mass...

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Rokkevinger

Rokken har mange fællestræk med hajen. Dog adskiller den sig ved at være fladtrykt, og brystfinnerne er stærkt forstørrede - og det er brystfinnerne v...

Pris fra
249,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse