Broccoliet skylles, og deles i mundrette buketter.
Broccolibuketterne steges ved meget høj varme på en stor pande i omkring 3-4 minutter, til de er sprød-møre. Tag dem op, og og sæt dem til side.
Imens broccoliet steger, hakkes løget og 1-2 fed hvidløg pr. person mellemfint.
Løg og hvidløg steges i olivenolie på panden.
Når løgene er gyldne, tilsættes kødet, og det steges ved høj varme, til det er helt gennemstegt.
Tilsæt halvdelen af porchettakrydderiet og tomaterne.
Lad retten simre nogle minutter, og smag så evt. til med resten af porchettakrydderiet.
Lad saucen simre, mens resten af maden laves.
Salvien skylles, og bladene snittes fint.
Broccolibuketterne vendes ned i kødsaucen, og varmes igennem. Hæld kødsaucen over i en skål, og hold den varm, mens gnocchierne steges på panden.
Gnocchierne steges ved middel varme i 50/50 smør og god olie, til de er sprøde og gennemstegte. Man må smage sig frem, ligesom med spaghetti.
Når gnocchierne er færdige, hældes 1-2 tsk hakket salvie pr. person ned i panden, og steger med et minuts tid, til den er sprød.
Servér gnocchierne sammen med kødsaucen.
~ Velbekomme ~
Porchetta krydderi indeholder:
Timian, fennikelfrø, rosmarin, hvidløg, salvie, sort peber, havsalt - lige dele af hver
Kommentarer og forslag til opskriften