Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær kartoflerne i skiver, og bred dem ud på bagepapir på 1-2 bageplader. Dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt. Bag dem i den varme ovn i ca. 25 min., til de er gyldne og møre.
2. Krydr koteletterne med salt og peber. Sæt en stor pande over med rigeligt olie på.
3. Slå æg ud i en dyb tallerken, og pisk ægget sammen med en gaffel. Fyld 1-2 dl mel i en anden dyb tallerken og rasp i en 3. tallerken.
4. Vend koteletterne i mel, æg og rasp, og steg dem på den varme pande ved middelvarme i ca. 5 min. på hver side, til de er gyldne og gennemtilberedte.
5. Sæt en gryde med saltet vand over til broccoli (1-2 dl i bunden af en gryde).
6. Del broccolien i mindre buketter, skræl stokken, og skær den i stave. Damp det hele i det kogende vand under låg i 2-5 min.
7. Rør creme fraiche med fintrevet hvidløg, og smag dressingen til med salt og peber.
8. Skær peberfrugten i grove strimler og agurken i stave.
9. Anret koteletter med kartofler og dampet broccoli, og servér med dressing og snackgrønt til.
Kommentarer og forslag til opskriften