Du behøver bestemt ikke skrælle de søde kartofler. Skrub dem eller skyl dem grundigt og spise dem med skræl på, når de er bagt.
x
Tænd ovnen på 20 grader, gerne varmluft.
Skær kartoflerne i slanke både eller pommefrites størrelse og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. Dryp dem med olivenolie og krydr dem med salt. Bag dem i den varme ovn i ca. 20-30 min, eller til de er gyldne og møre.
Snit forårsløg fint. Skær tomaterne i halve eller kvarte. Snit salaten.
Riv hvidløg fint og rør den med cremefraiche. Smag til med salt og peber.
Pisk æg i en dyb tallerken. fyld mel i en anden dyb tallerken og fyld rasp i en trredie dyb tallerken.
Krydr koteletterne med salt og peber og vend dem i mel, pisket æg og så rasp. Steg dem i rigeligt olie på en varm pande ved medium varme i ca. 5-6 min. på hver side, eller til de er gyldne og akkurat gennemstegte. Krydr igen med lidt salt.
Anret søde kartofler med sprøde koteletter. Anret salat med tomat og servér straks det hele emd dressing.
Kundekommentarer ()