0
Sprøde koteletter med søde kartofler, salat og hvidløgsdressing

Sprøde koteletter med søde kartofler, salat og hvidløgsdressing

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Du behøver bestemt ikke skrælle de søde kartofler. Skrub dem eller skyl dem grundigt og spise dem med skræl på, når de er bagt.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning

x

søde kartofler
1 min.
Søde kartofler

Tænd ovnen på 20 grader, gerne varmluft. 
Skær kartoflerne i slanke både eller pommefrites størrelse og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. Dryp dem med olivenolie og krydr dem med salt. Bag dem i den varme ovn i ca. 20-30 min, eller til de er gyldne og møre. 

forårsløgcherry- eller blommetomaterhjertesalatcreme fraiche 18%hvidløg
8 min.
Grønt

Snit forårsløg fint. Skær tomaterne i halve eller kvarte. Snit salaten. 

Riv hvidløg fint og rør den med cremefraiche. Smag til med salt og peber. 

kotelet af grisægrasp
13 min.
Koteletter

Pisk æg i en dyb tallerken. fyld mel i en anden dyb tallerken og fyld rasp i en trredie dyb tallerken. 

Krydr koteletterne med salt og peber og vend dem i mel, pisket æg og så rasp. Steg dem i rigeligt olie på en varm pande ved medium varme i ca. 5-6 min. på hver side, eller til de er gyldne og akkurat gennemstegte. Krydr igen med lidt salt. 

24 min.
Anretning

Anret søde kartofler med sprøde koteletter. Anret salat med tomat og servér straks det hele emd dressing. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?