0
Sprøde koteletter med søde kartofler, salat og hvidløgsdressing

Sprøde koteletter med søde kartofler, salat og hvidløgsdressing

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Du behøver ikke skrælle de søde kartofler.

Skrub eller skyl dem grundigt, og spis dem med skræl på, når de er bagt.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

søde kartofler
1 min.
Søde kartofler

Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft.

Skær kartoflerne i slanke både eller pommes frites størrelse, og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. Dryp dem med olivenolie, og krydr med salt.

Bag dem i ca. 20-30 min., eller til de er gyldne og møre. 

forårsløgcherry- eller blommetomaterhjertesalatcreme fraiche 18%hvidløg
8 min.
Salat og dressing

Skær tomaterne i halve eller kvarte, snit salat og forårsløg fint, og anret det på et fad.

Riv hvidløg fint, rør den med creme fraiche, og smag til med salt og peber. 

kotelet af grisægrasp
13 min.
Koteletter

Pisk æg i en dyb tallerken, og fyld en anden dyb tallerken med mel, og en tredje dyb tallerken med rasp. 

Krydr koteletterne med salt og peber, og vend dem i mel, pisket æg og til sidst i rasp.

Steg dem i rigeligt olie på en varm pande ved medium varme i ca. 5-6 min. på hver side, eller til de er gyldne og akkurat gennemstegte. Krydr igen med lidt salt. 

24 min.
Anretning

Anret søde kartofler med sprøde koteletter og salat, og servér straks det hele med dressing til. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?