0
Sprøde kyllingebryster med ris, knust kål og chilicreme

Sprøde kyllingebryster med ris, knust kål og chilicreme

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

jasminriskyllingebrystraspæg
1 min.
Ris og kylling

Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min. (afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.

Flæk kyllingebrysterne, og vend dem i mel, pisket æg og rasp.

Steg dem i rigeligt olie på en varm pande i ca. 4 min. på hver side, krydr dem med salt, og afdryp dem på en rist. 

 

agurkrød chilirødløgspidskål
10 min.
Knust kål og syltet agurk

Rør 2-3 spsk. eddike med 1-2 tsk. sukker.

Flæk agurken, og skrab kernerne ud med en teske. Bank den let med en kagerulle, og skær den i mundrette stykker.

Snit chili og løg fint, og vend det sammen med agurk og lage. 

Snit kålen, drys den med lidt salt og sukker, og klem den med hænderne. 

sriracha saucecreme fraiche 18%
25 min.
Chilicreme og anretning

Rør en dressing af creme fraiche og sriracha sauce. 

Anret ris i dybe tallerkener, top med sprød kylling, agurkesalat og knust kål, og servér med chilicreme til. 

Kommentarer og forslag til opskriften