Fritter: Skræl rodfrugterne, del dem i stave og læg dem på bagepapir på en bageplade. Drys med salt og bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 30 minutter til de er gyldne og tilpas gennembagte.
Dressing: Rør mayonnaise og yoghurt sammen. Smag til med chili, skal og saft fra limefrugten, salt og peber og evt. lidt sødemiddel.
Deller: Bland det hakkede laksekød sammen med finthakket persille, salt og peber. Form små, runde deller af farsen og tril dem i de finthakkede nødder (fx mandler, hasselnødder og solsikkekerner). Steg dellerne gyldne i fedtstoffet på en lille pande.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kundekommentarer ()