0

Sprøde skorzonerrodsfritter med porre, chili og hvidløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens porren og snit den i helt tynde skiver. Skræl skorzonerrødderne og riv dem groft - dette skal gøres lige inden tilberedning, da rødderne brunfarves af ilt meget hurtigt! Smelt 3 spsk. smør på panden og sauter de revne rødder og porren bløde deri. Hak hvidløgene fint og kom dem i en skål sammen med chili, æg, hvedemel og evt. krydderurter og rør det godt sammen. Kom rødder og porrer ved, vend dem godt ind i æggemassen og form dem til ca. 14 små "bøffer". Varm lige dele smør og olie op på panden og steg fritterne gyldne og sprøde på begge sider. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og server dem straks som appetizer med en kold krydret cremefraichedip eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?