Skær løg, tomat og squash i grove stykker, og overfør løgene til en gryde med 1 tsk. olie pr. person.
Varm gryden op ved middel varme, og steg løgene i ca. 10 min. under omrøring, indtil de bliver helt møre og gyldne.
Tilsæt tomater og squash, og steg i yderligere 5 min. under omrøring.
Hæld vand i, indtil det dækker, og lad suppen simre i ca. 10 min., indtil squashen er helt mør.
Blend suppen med en stavblender, og smag til med salt og peber.
Græskarkernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Tænd ovnen, så du senere kan lune brød.
Pil bladene fra stokken på hjertesalaten, og hak purløget så fint som muligt.
Bland 1 tsk. olivenolie, 1 spsk. eddike, revet hvidløg og ½ tsk. sennep pr. person, og lidt salt i en stor skål.
Vend salaten og purløget i dressingen lige før servering. Smag til med salt, peber og eddike.
Lun bollerne som angivet på pakken.
Varm en pande op ved høj varme. Vend fisken i 1/2 spsk. hvedemel pr. person.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fisken på panden, og lad den stege i 30 sek. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 1 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, krydr med salt og servér straks.
Fordel suppen i skåle, og top med græskarkerner. Servér fisken, den grønne salat og bollerne ved siden af.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()