
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min.(afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.
2. Skær kyllingen i grove tern.
3. Rør en dej af 1,5 dl mel, 1 tsk. bagepulver og 1 dl iskoldt vand pr. æg, og krydr dejen med salt.
4. Varm rigeligt olie op i en kasserolle eller lille gryde.
5. Vend kyllingen i dejen, og dybsteg den i den varme olie i ca. 5-7 min., til den er gylden og gennemstegt. Afdryp den på en rist, og krydr med salt.
6. Snit hvidløg i tynde skiver og kinakål groft. Skrub gulerødderne, og skær dem i skriver.
7. Steg grøntsagerne i olie i en varm wok eller pande i ca. 2-4 min., og krydr med soya sauce, lidt salt og sukker.
8. Hak peanuts.
9. Anret ris i dybe tallerkener, og top med sprøde grøntsager, sprødstegt kylling og hakkede peanuts.
Servér evt. med soya sauce eller sur/sød chilisauce til.
Kommentarer og forslag til opskriften