0
Sprødstegt svine nakke i spidskålsalat med agurk og sprød rasp

Sprødstegt svine nakke i spidskålsalat med agurk og sprød rasp

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

grønne linser
1 min.
Kog linserne

Kom linserne i en kasserolle med rigeligt vand og et godt skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg, til de er møre - ca. 15 min.

rasp
3 min.
Rist raspen

Raspen ristes på en tør pande over middel varme, indtil den bliver mørkt gyldenbrun i overfladen. Tag den af varmen, krydr med salt og gem til senere.

spidskålagurkhvidløg
5 min.
Hak grøntsagerne

Skær agurken og spidskålen i mundrette stykker og overfør til en stor skål. Tilsæt revet hvidløg og citronskal, citronsaft og krydr godt med salt og peber. Vend det rundt og gem til senere.

Sous vide, mør grisenakke
15 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme.

Skær kødet i tern og steg det i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på to sider.

20 min.
Rør salaten

Overfør kødet og stegefedtet til salaten. Sigt linserne for vand, skyl dem hurtigt i koldt vand og dryp dem godt af for vand.

Kom linserne i salaten, vend det hele godt rundt og smag til med salt og peber.

25 min.
Anretning

Anret salaten på et fad og top med den sprøde rasp.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
577 kcal
Fedt:
28,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
0,3 g
Kulhydrat:
35,4 g
heraf sukkerarter:
3,9 g
Kostfibre:
14 g
Protein:
38,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?