Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom linserne i en kasserolle med rigeligt vand og et godt skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg, til de er møre - ca. 15 min.
Raspen ristes på en tør pande over middel varme, indtil den bliver mørkt gyldenbrun i overfladen. Tag den af varmen, krydr med salt og gem til senere.
Skær agurken og spidskålen i mundrette stykker og overfør til en stor skål. Tilsæt revet hvidløg og citronskal, citronsaft og krydr godt med salt og peber. Vend det rundt og gem til senere.
Varm en pande op ved høj varme.
Skær kødet i tern og steg det i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på to sider.
Overfør kødet og stegefedtet til salaten. Sigt linserne for vand, skyl dem hurtigt i koldt vand og dryp dem godt af for vand.
Kom linserne i salaten, vend det hele godt rundt og smag til med salt og peber.
Anret salaten på et fad og top med den sprøde rasp.
Kundekommentarer ()