0
Sprødstegt svinekød i pita, harissa, tomat og yoghurt

Sprødstegt svinekød i pita, harissa, tomat og yoghurt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
cherry- eller blommetomatersnitgrøntlime
1 min.
Grønt

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Lun pitabrødene i 3-5 min., når ovnen er varm.

Vend den snittede rødkål med masser af limesaft.

Skær tomaterne i halve.

Sous vide, mør grisenakkeras el hanout
10 min.
Kød

Varm en stor pande op ved højeste blus, og tilsæt en smule olivenolie.

Pluk eller skær kødet ud i mundrette stykker, og steg dem hårdt på panden, til de er sprøde på stegefladen. Vend kødet med ras el hanout og lidt salt.

yoghurt naturelharissapaste
20 min.
Anretning

Anret pitabrødene ved bordet med kød, tomater, syrlig rødkål, yoghurt og harissa.

Velbekomme!

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Bonusinfo

Harissa er en nordafrikansk tyktflydende stærk chilisauce med bla. hvidløg, kommen, spidskommen og koriander. Den er især fremstillet og brugt i Tunesien og er central i det tunesiske køkken – men bliver brugt overalt i Nordafrika og Mellemøsten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?