0
Sprødstegt svinenakke på kartofler med fennikel og nektariner

Sprødstegt svinenakke på kartofler med fennikel og nektariner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
kartofler
1 min.
Kartofler

Start med at skrubbe kartoflerne grundigt. Skær dem i grove tern, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 5 min.

blommermyntefennikel med top
5 min.
Grønt

Skyl fennikel og fersken.

Snit fennikelen så tyndt som muligt med en skarp kniv. Skær blommer i små bidder.

Pluk mynten ud i blade.

Vend fennikel, blommer og mynte sammen til en råkostsalat.

Sous vide, mør grisenakke
15 min.
Kød

Taget kødet ud af posen, og skær/pluk det ud i rustikke, mundrette bidder.

Varm en stor pande op ved højeste blus, og tilsæt en smule olie. Steg kødet hårdt, så det tager farve, og bliver sprødt.

yoghurt naturel
30 min.
Anretning

Dræn kartoflerne for vand. Vend dem med en smule olivenolie og krydderblandingen. Anret dem på en tallerken, og kom lidt yoghurt over.

Kom kødet ovenpå, og råkosten på siden.

Velbekomme!

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Mexicansk krydderiblanding indeholder:

35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver