Start med at skrubbe kartoflerne grundigt. Skær dem i grove tern, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 5 min.
Skyl fennikel og fersken.
Snit fennikelen så tyndt som muligt med en skarp kniv. Skær blommer i små bidder.
Pluk mynten ud i blade.
Vend fennikel, blommer og mynte sammen til en råkostsalat.
Taget kødet ud af posen, og skær/pluk det ud i rustikke, mundrette bidder.
Varm en stor pande op ved højeste blus, og tilsæt en smule olie. Steg kødet hårdt, så det tager farve, og bliver sprødt.
Dræn kartoflerne for vand. Vend dem med en smule olivenolie og krydderblandingen. Anret dem på en tallerken, og kom lidt yoghurt over.
Kom kødet ovenpå, og råkosten på siden.
Velbekomme!
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kommentarer og forslag til opskriften