Du behøver ikke panere dit kyllingebryst, hvis du ikke bryder dig om det.
Du kan sagtens blot stege det gyldent og lækkert i olivenolie på en varm pande.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft.
Skær kartoflerne i kvarte, og vend dem med olivenolie og lidt salt. Bred dem ud i et ildfast fad, og bag dem i ovnen i ca. 5-8 min. (det er okay, hvis den ikke er helt varm endnu).
Skær squash og peberfrugt i mundrette stykker, og hak hvidløg. Vend det hele sammen, og læg det i fadet med kartoflerne.
Dryp med olivenolie og salt, og bag nu det hele samlet i yderligere ca. 15-20 min., eller til det hele er mørt.
Flæk kyllingebrystet i mindre stykker, hvis du synes det er for stort. Krydr med salt og peber, og vend dem i mel, pisket æg og rasp.
Steg kyllingen i rigeligt olie på en varm pande i ca. 6-8 min. på hver side. Lad dem dryppe af på en rist, og krydr med salt.
Sigt væden fra kapers, skær tomaterne i halve eller kvarte, og pluk persillen groft.
Vend kartofler og grønt sammen med kapers, tomater og persille lige inden servering.
Anret kartofler de luxe og sprødt kyllingebryst på tallerkener, og nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften