
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skær kartoflerne i kvarte, og vend dem med olivenolie og lidt salt. Bred dem ud i et ildfast fad, og bag dem i ovnen i ca. 5-8 min. (det er okay, hvis den ikke er helt varm endnu).
Skær squash og peberfrugt i mundrette stykker, og hak hvidløg.
Vend det hele sammen, og læg det i fadet med kartoflerne.
Dryp med olivenolie og salt, og bag nu det hele samlet i yderligere ca. 15-20 min., eller til det hele er mørt.
Flæk kyllingebrystet i mindre stykker, hvis du synes det er for stort. Krydr med salt og peber, og vend det i mel, pisket æg og rasp.
Steg kyllingen i rigeligt olie på en varm pande i ca. 6-8 min. på hver side. Lad dem dryppe af på en rist, og krydr med salt.
Tip: Du behøver ikke panere dit kyllingebryst, hvis du ikke bryder dig om det. Du kan sagtens blot stege det gyldent og lækkert i olivenolie på en varm pande.
Sigt væden fra kapers, skær tomaterne i halve eller kvarte, og pluk persillen groft.
Vend kartofler og grønt sammen med kapers, tomater og persille lige inden servering.
Anret kartofler de luxe og sprødt kyllingebryst på tallerkener, og nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften